fbpx

Colectia steven

Soluție elegantă pentru casa și biroul tău

 Jaluzele Verticale

Colecția STEVEN

Jaluzelele verticale confecționate din material textil pot fi întotdeauna o soluție perfectă pentru protejarea camerei de soarele puternic sau pentru evitarea privirilor indiscrete, înlocuind clasicile perdele și draperii, în același timp pot schimba aspectul locuinței sau biroului Dvs. dându-i un aer modern. Pentru aceasta am ales cu griijă materialele și culorile colecției noastre încercând să acoperim nevoile atât pentru casă cât și pentru birou.

Colecția STEVEN dispune de o gamă variată de culori, oferind posibilitatea de a alege nuanța potrivită pentru orice tip de interior. Această gamă e disponibilă în lamele de 89mm si de 127 mm.

steven-collection
56 LEI / mp
Comandă online!

COLECȚIA STEVEN 127mm - Preț 56 LEI / mp

Jaluzele cu stil pentru casă și birou.

Prețul include TVA.BLEU

Cod culoare: STEVEN 2

Transparență 20%

Rezistență la decolorare 100%

Rezistență la foc: DA


FILDEȘ

Cod culoare: STEVEN 3

Transparență 20%

Rezistență la decolorare 100%

Rezistență la foc: DA


TURCOAZ

Cod culoare: STEVEN 4

Transparență 20%

Rezistență la decolorare 100%

Rezistență la foc: DA


ALBASTRU

Cod culoare: STEVEN 5

Transparență 20%

Rezistență la decolorare 100%

Rezistență la foc: DA
[mpc_button preset=”preset_192″ url=”||” font_preset=”mpc_preset_57″ font_size=”14″ font_line_height=”1″ font_transform=”none” font_align=”inherit” title=” ” background_type=”image” background_image=”1409″ border_divider=”true” border_css=”border-top:1px;border-right:1px;border-bottom:1px;border-left:1px;border-color:#ffffff;border-style:solid;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:61px;padding-right:61px;padding-bottom:61px;padding-left:61px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:6px;margin-right:3px;margin-bottom:4px;margin-left:3px;” hover_border_divider=”true” hover_border_css=”border-top:1px;border-right:1px;border-bottom:1px;border-left:1px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:1px;” mpc_tooltip__preset%3