usi de Garaj Tip Rulou

Soluție elegantă pentru garajul casei tale.

Descrierea produsului

Uși de garaj tip rulou

usi-garaj-tip-rulou

Ușile de garaj rezidențiale de tip rulou oferite de firma noastră sunt eficiente și fiabile în condiții de folosire intense si prezinta posibilitatea de a fi manevrate manual sau electric. Confecționată din aluminiu, ușa de garaj rezidențială tip rulou izolează atât termic cât și fonic, având lamelele umplute cu spumă poliuretanică. În funcție de mărimea ușii de garaj sau în funcție de rezistența și izolarea termică cerută, lamelele au dimensiunea de 55 sau 77 mm. Acestea pot fi utilizate în diverse contexte, de la obișnuitul rol de ușa de garaj, până la cel de ușa pentru spațiu comercial sau pentru o hală industrială. Practic este un rulou exterior de dimensiuni mai mari, mai rezistent și cu excelente calități antiefracție.
Se pot confecționa cu comandă manuală și manivelă sau cu motor, având intrerupător și/sau telecomandă. La cerere pot fi prevazute lamele perforate cu gemulete pentru a permite pătrunderea luminii în interior și ventilarea garajului. Paleta de culori diversă și imitațiile de lemn existente fac posibil încadrarea elegantă a ușilor de garaj oricarei linii arhitecturale.

Prin modalitatea de închidere-deschidere, spațiul ocupat de ușa de garaj este foarte mic iar accesibilitatea este sporită. Avantajul ușilor de tip rulou față de cele secționale constă in faptul ca toate lamelele se strâng într-o casetă care ocupă un spațiu mult mai mic.

VREM SĂ FII CLIENTUL NOSTRU!

Beneficiezi de avantaje și bonusuri încă de la prima comandă!

Sună 0726.37.93.47 sau la 0234.51.58.14 (Vodafone)
Program: Luni – Vineri 7:30 – 16:00

Uși de Garaj Tip Rulou

Disponibile în mai multe culori RAL și imitatie lemn.
model-lame-garaj-rulou
set-ral
set-lemn

Acționări

– reductor cu manivelă;
– motor cu acționare manuală și întrerupător aplicat/îngropat;
– motor cu acționare manuală și telecomandă;
– motor cu acționare manuală, întrerupător și telecomandă;
– acționare cu arc și încuietoare cu cheie.

CONTACTEAZĂ-NE!

Please wait...

Vino în showroom-ul nostru

și vezi pe viu cum arată și cum funcționează.

Adresa: Calea Romanului 164
Bacău 600377

Program: Luni – Vineri  7:30 – 16:00