Despre Noi

Despre noi

SUNPROIECT

1

Firma SUNPROIECT SRL Bacău, a luat ființă în anul 1994,  având ca obiect principal de activitate  producția și comercializarea articolelor pentru decorarea ferestrelor: jaluzele verticale, rulouri textile și jaluzele orizontale iar pentru exterior plase pentru insecte.

Experiența noastră în acest domeniu s-a concretizat în calitatea deosebită a lucrărilor, seriozitatea cu care am abordat clienții și am onorat comenzile.

De-a lungul timpului, investițiile în halele de producție  și utilajele performante au depășit 600.000 de euro, firma având la dispoziție în momentul de față un spațiu de birouri de 220 mp, un showroom de 220 mp, hala de producție de 1300 mp și un depozit de materii prime de 1200 mp.

Pe parcursul a 20 de ani de activitate, firma a dezvoltat relații parteneriale, direct cu fabricile de componente și materii prime din Europa și Asia. Acest lucru a constituit un punct important în asigurarea unor prețuri competitive, lucru ce a dus la poziționarea firmei printre importanții producatori din Romania.

Preocuparea principală a colectivului firmei Sunproiect a fost, este și va fi asigurarea serviciilor de calitate, clienților noștri, lucru concretizat prin prețurile de fabrică ale produselor și a serviciilor prestate ( măsurători, montaj și intreținere).

Pe viitor, vom  introduce  noi produse pe piața din Romania, pentru satisfacerea tuturor cerintelor clienților.

Ne dorim să fiţi pe deplin mulţumiti de serviciile oferite de firma noastră.

Cu respect,

semnatura-sunproiect
logo-sunproiect

O scurtă prezentare în imagini a firmei noastre

Departamenul vânzări

Firma noastră dispune de un departament de vânzari și relații cu clienții care are rolul de a consilia pe cei care sună și fac comenzi telefonice, precum și de a procesa comenzile care apar în sistemul informatic.

Valentin-Albu

Departamenul contabilitate

Aici o mică echipă de oameni organizează și desfășoară activitatea financiar-contabilă a firmei. Tot acest departament emite facturi, avize, realizează plăți catre furnizori, etc. deci are în sarcină corecta funcționare în cadrul legal.

conta

Producție

Depozit